Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 18 sep 2018 / 04:19 uur

Glennis Grace klaar voor Amerikaanse finale

Dinsdagavond staat Glennis Grace in de finale van het talentenprogramma America’s Got Talent. Vorige week beloonden de Amerikaanse tv-kijkers haar met een plekje in de eindronde van het programma.

De finale is verdeeld over twee avonden, die om 02.00 uur Nederlandse tijd beginnen. Er zijn nog tien finalisten in de race. Glennis Grace heeft al aangekondigd dat ze twee keer optreedt. Dinsdagavond zingt ze solo en woensdag zingt ze een duet met een bekende artiest.

Staande ovatie

De zangeres uit Amsterdam haalde de finale met vertolkingen van onder meer Nothing Compares 2 U van Prince en Never Enough uit de film The Greatest Showman. Ze kon rekenen op lovende woorden van de jury. Vorige week in de halve finale van de NBC-show kreeg ze een staande ovatie na haar vertolking van het nummer This Woman’s Work. Juryvoorzitter Simon Cowell noemde haar optreden het beste van de avond.

Glennis Grace ontmoet in de finale van America’s Got Talent stevige concurrentie, variërend van stand-upcomedians tot acrobaten en van een goochelaar tot een operazanger. De winnaar gaat naar huis met een miljoen dollar en krijgt een eigen show in Las Vegas.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Glennis Grace klaar voor Amerikaanse finale
Sluiten