Metro
Metro Entertainment 8 sep 2018 / 14:49 uur

Fans verwijten Ariana Grande de dood van Mac Miller

Ariana Grande, de ex-vriendin van Mac Miller, heeft haar Instagram-opmerkingen tijdelijk uitgeschakeld vanwege een stortvloed aan nare reacties dat zij schuld zou hebben aan de dood van de rapper. Vrijdag werd bekend dat de 26-jarige Miller aan een overdosis is overleden.

https://twitter.com/ignis_leaena/status/1038168998930800642

Verdedigen

De twee beëindigden dit eerder dit jaar hun relatie na ongeveer twee jaar. Grande is nu verloofd met Pete Davidson. Toen het stel uit elkaar ging, kreeg Grande al beschuldigingen dat zij verantwoordelijk was voor de DUI (driving under influence) van Miller. Als antwoord daarop gaf ze voor de eerste keer openheid over het eindigen van hun relatie, en de invloed die de verslaving van Miller op haar en de relatie had. „Ik heb voor hem gezorgd en heb geprobeerd hem te helpen en ik heb jarenlang gebeden dat hij stabieler zou worden, maar een vrouw de schuld geven van het onvermogen van een man en het feit dat hij zijn zaken niet op orde heeft, is een groot probleem”, schreef ze toen.

De eerlijke en bemoedigende woorden voorkomen echter niet dat fans nu wederom met een vingertje naar haar wijzen. De fans van Miller schromen niet om de popster op Instagram onmiddellijk de schuld te geven van zijn gemelde overlijden en er ontstond zelfs een hashtag met het verwijt dat zij hem om het leven heeft gebracht. Kort daarna schakelde Grande haar Instagram-opmerkingen uit.

https://twitter.com/memanskywalker/status/1038168298540548096

Steunbetuigingen

Op Twitter gingen de verwijten en nare berichtjes vervolgens gewoon door… Maar er zijn ook een aantal fans die het voor haar opnemen en vinden dat het echt niet kan dat Grande de dood van Miller verweten wordt.

https://twitter.com/tamaraaaaa_ae/status/1038301030356803584

Een andere steunbetuiger, Lena Dunham, zegt: „Iedereen die suggereert dat een vrouw Mac Miller had kunnen redden door hem wat steviger vast te houden, heeft een essentieel onbegrip van de ziekte van verslaving. Vrede zij met hem en met iedereen die worstelt met een verslaving of iemand liefheeft die verslaafd is.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fans verwijten Ariana Grande de dood van Mac Miller
Sluiten