Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 16 sep 2018 / 19:28 uur

Boer Remco bedonderde de boel bij Boer Zoekt Vrouw

Het programma is nog maar net begonnen, of er is al (koeien)stront aan de knikker bij Boer Zoekt Vrouw: boer Remco heeft de boel namelijk bedonderd. Dat meldt het programma zelf op hun website.

,,Na de opnamen van het tentfeest hoorden wij dat boer Remco ten tijde van de voorstelaflevering in mei al met meerdere dames intensief contact had", meldt Boer Zoekt Vrouw. ,,Op verzoek van Remco hebben zij een brief geschreven naar het programma en waren ook op het tentfeest."

Snel ter ore

De programmamakers zijn not amused. ,,Wij maken Boer zoekt Vrouw voor vrijgezelle boeren die niets liever willen dan een relatie en bij wie dat zonder onze hulp niet lukt. Omdat wij met veel deelnemers van Boer Zoekt Vrouw nauw contact hebben, kwam ons dit snel ter ore. Vervolgens hebben we met alle betrokkenen veelvuldig gesprekken gevoerd.”

,,Boer zoekt Vrouw is een eerlijk en authentiek programma dat wordt gemaakt op basis van vertrouwen. De boeren moeten ons vertrouwen in hoe wij het programma maken en wij moeten de boeren 100% kunnen vertrouwen. Doordat Remco al met meerdere dames contact bleek te hebben, die dat niet van elkaar wisten, en hen ook heeft gevraagd te schrijven, heeft hij in onze optiek niet fair gehandeld. Veel van de briefschrijfsters hadden hierdoor geen eerlijke kans. Remco dan wel (online) blijven volgen past dus niet bij Boer zoekt Vrouw."

Reactie Remco

Ook Remco heeft op de website een korte reactie gegeven over het voorval. ,,Ik had dit natuurlijk nooit op deze manier moeten doen. Ik had eerlijk moeten zijn tegen de vrouwen en tegen Boer zoekt Vrouw. Maar het is gebeurd. Ik heb er echt spijt van.“

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boer Remco bedonderde de boel bij Boer Zoekt Vrouw
Sluiten