Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 12 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Vader van OG3NE-meiden verliefd op 20-jarige fan

De vader van Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, de 55-jarige Ricardo Vol, heeft een nieuwe liefde in zijn leven: de 20-jarige Janine. Zij volgt Vols dochters al jaren.

De moeder van zangeressen Lisa (24), Amy en Shelley (22) en de vrouw van Ricardo Vol overleed ruim een jaar geleden aan kanker.

Genieten van de vakantie

„Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine”, schrijft de vader van OG3NE op Instagram als bijschrijft van een vakantiefoto van de nieuwe geliefdes.

https://www.instagram.com/p/BjpTl_vhr_K/

Emotioneel bericht

„Het zal nooit te bevatten zijn dat je er niet meer bent”, schreef Ricardo vorige maand over het verlies van zijn vrouw Isolde. „Vandaag alweer een jaar en toch voelt het alsof het verleden week was, dat ik je voor de laatste keer kuste en vertelde ‘hoeveel ik van je hou en hoeveel ik je ga missen’. Het zal nooit anders zijn, maar ik probeer mezelf eraan te houden, alles uit het leven te halen, te leven voor het geluk. Maar wat mis ik je daarbij, mijn mooie, lieve Isolde.” Isolde overleed aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker.

De moeder van Lisa, Amy en Shelley was de inspiratie voor het nummer Lights And Shadows, het nummer waarmee de groep Nederland vorig jaar mee vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. De vader van de meiden schreef het nummer.

Reactie van dochters

Ricardo Vol kreeg op zijn bericht over de nieuwe liefde veel reacties, waaronder naast enkele sneren over het leeftijdsverschil van 35 jaar van het stel, vooral veel gelukswensen. Zijn dochters doet het ‘enorm goed’ dat hun vader ‘weer wat blijdschap vindt’, lieten ze zondag in een verklaring weten.

De OG3NE-meiden in februari. Foto: ANP

„We hebben van dichtbij meegemaakt dat Janine een supergrote steun is, onze vader gelukkig en blij maakt, iets wat je als dochters natuurlijk het allerliefste wilt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.