Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 26 aug 2018 / 09:55 uur

Twerkende Miljuschka en Humberto bij DanceDanceDance

Ruim 1,1 miljoen Nederlanders keken zaterdag naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance. Vooral deelnemer Miljuschka Witzenhausen trok de aandacht met haar act waarbij ze danste op Anaconda van Nicki Minaj.

‘Zo laag gegaan als ik kon’

,,Ik ben zo laag gegaan als ik kon, letterlijk en figuurlijk, denk ik," zei Miljuscha na haar uitdagende optreden waarbij ze haar billen in de strijd gooiden. De tv-chef heeft de nodige twerk-lessen genomen om zo goed mogelijk de dans van Nicki Minaj te kunnen evenaren. De jury gaf haar drie keer een 7,5. ,,Het feit dat je er staat, in dat pak, met die choreografie is echt te gek”, aldus Igone de Jongh.

Humberto wil ook leren twerken

Presentator Humberto Tan, die in 2015 zelf nog met zijn dochter Julia mee deed, wilde ook wel een dansje proberen. Hij is benieuwd of de twerk-lerares in de zaal zit en wil ook wel wat twerk-lessen krijgen. Jurylid Timor wijst hem erop dat er wel een andere mannelijke danser in de zaal zit die ook goed kan twerken. De danser springt samen met Humberto op het podium om hem de basis twerk-moves te leren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twerkende Miljuschka en Humberto bij DanceDanceDance
Sluiten