Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 17 aug 2018 / 16:15 uur

Temptation-Niels en Rosanna gaan trouwen

Ja, dat lees je goed. Temptation Island kijkers zullen wat vreemd opkijken van dit nieuws, aangezien het stel niet één maar twee keer het avontuur van de verleiding met heftige ruzie heeft verlaten. Maar onder het motto ‘echte liefde overwint alles’ stapt het stel nu dan toch echt in het huwelijksbootje. Of nou ja, dat is in ieder geval de bedoeling.

De twee werden vorig jaar bekend door hun deelname aan Temptation Island. Dat overleefde hun relatie maar nauwelijks en met Temptation Island VIPS wilden ze hun liefde voor elkaar bewijzen. Ook dat ging niet helemaal goed. In de laatste aflevering van de VIPS, de hoe is het nu met-aflevering die donderdag is uitgezonden, was nog te zien hoe Niels en Rosanna ruzie hadden en besloten om hun relatie te beeindigen. Ook zagen we hoe Niels op date ging met verleidster Fabiola. Maar eind goed al goed, zo blijkt, want Niels is toch echt op zijn knieën gegaan voor zijn Rosanna, maakten de twee bekend op Instagram.

Foto: Instagram

„We komen altijd wel weer bij elkaar”, zei Rosanna donderdag tegen RTL Boulevard, voordat duidelijk was dat de twee verloofd zijn. „We waren wel een tijdje uit elkaar, een maand ofzo. Die laatste opnames waren kort na Mexico opgenomen. En ja, we hadden veel ruzie, maar daarna zijn we toch weer bij elkaar gekomen”, vertelde de realityster. „Echte liefde overwint alles.”

Donny en Amijé

Dat is niet het enige verassende Temptation nieuwtje dat vrijdag bekend werd. De dag na de afsluiter van Temptation VIPS, blijkt dat Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé ook weer bij elkaar zijn. In de laatste aflevering zien we dat het stel uit elkaar is, op verzoek van Donny. Maar ook hier geldt eind goed al goed, want vrijdag doen Amijé en Donny hun verhaal in een Youtube-video op het kanaal van Dave en Donny. „Ik kon na Temptation Island VIPS niet de man zijn die Amijé verdient”, vertelt Donny. „Ik had het idee dat ik van het vrijgezellenleven wilde genieten. Tijdens Temptation zag ik pas hoe dat was. Het is daarna twee maanden uit geweest tussen ons, en nu zijn we weer bij elkaar. Ik heb een sterke vrouw nodig achter me. Ik besef nu dat ik die al die tijd al had: Amijé is dat voor mij. We zijn zo veel sterker na Temptation Island en ik ben haar zo veel meer gaan waarderen.”

https://www.instagram.com/p/Bmk97ZFAaO7/

Reageer op artikel:
Temptation-Niels en Rosanna gaan trouwen
Sluiten