Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 9 aug 2018 / 11:00 uur

Max Joseph stopt als presentator van Catfish

Voor wie dacht dat Catfish-presentatoren Nev Schulman en Max Joseph onafscheidelijk van elkaar waren, zal het MTV-programma straks nooit meer hetzelfde zijn. Via Twitter maakte Max woensdag bekend dat hij gaat stoppen met de presentatie van het bekende tv-programma.

Nepprofielen

In nog geen zes jaar tijd maakten Max en Nev samen zeven seizoenen van Catfish. De show draait om de wereld van online dating en catfishing. Een catfish is iemand die nepprofielen op social media aanmaakt, met andermans foto’s en vaak een verzonnen achtergrond. Diegene doet zich dus voor als iemand anders. Deelnemers van het tv-programma willen weten of ze slachtoffers zijn geworden van catfishing. De serie is gebaseerd op de film Catfish, waarin presentator Nevs eigen ervaringen centraal stonden.

Via Twitter liet Max weten dat hij afscheid neemt van het programma.

De regisseur legt uit dat hij meer tijd wil hebben voor zijn werkzaamheden als film- en documentairemaker. „Ik probeer nu al een tijd twee carrières te combineren. Alhoewel het een droom is die uitkomt om zoveel werk te hebben, kan ik het niet langer in mijn leven passen.”

Filmmaker

Max nam in het vierde seizoen van Catfish al gas terug. Hij draaide toen de film We Are Your Friends, met Zac Efron en Emily Ratajkowski in de hoofdrollen. Het is niet duidelijk of Max al aan een nieuw filmproject is begonnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Max Joseph stopt als presentator van Catfish
Sluiten