Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 21 aug 2018 / 12:20 uur

Drake verrast ziek meisje die ‘Kiki-challenge’ deed

Drake is een schatje, dat bleek maar weer uit een daad die hij recent verrichte voor een 11-jarig meisje die in het ziekenhuis lag. De artiest bezorgde het meisje de mooiste verjaardag ooit.

Harttransplantatie

Het gaat om de kleine Sofia Sanchez, die enorm uitkeek naar haar 11e verjaardag die ze dit jaar in het Lurie Children’s Hospital moest vieren vanwege het op de wachtlijst staan voor een harttransplantatie.

Het jonge meisje had kort daarvoor de viral In My Feelings (Kiki) Challenge opgenomen in het ziekenhuis, waarbij je mensen uit een (langzaam) rijdend voertuig ziet springen en terwijl ze meelopen een dansje doen op het nummer.

Rolstoel

Sofia verruilde de auto voor haar ziekenhuisrolstoel en Drake zag dit filmpje tijdens zijn tour. Hij besloot om de kleine meid op te zoeken toen hij op moest treden in Chicago.

Drake plaatste zelf een foto van zijn bezoek op Instagram, waarbij hij verklapte dat hij en Sofia het over uilen, Justin Bieber en basketbal gehad hebben.

Maar het allerleukste was de reactie van het meisje toen Drake haar kamer binnenkwam. ,,Oh my God!" schreeuwde ze, waarop Drake zei: ,,Je vroeg mij om te komen, dus ik ben er!"

View this post on Instagram

😍💙😍

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Daarop vroeg hij het meisje: ,,Wil je me nog een knuffel geven of wat?" waarop Sofia uit bed sprong en hem eens stevig vastpakte. Zouden wij ook doen!

,,Ik ben zo blij dat ik je heb mogen zien", zei hij tegen zijn jonge fan, waarop Sofia hem glunderend vertelde dat zij heel blij is dat hij gekomen is.

Handtekeningen

Drake is nog lang bij Sofia op de kamer geweest en nam samen met het meisje foto’s en filmpjes voor hun Instagramaccount.

View this post on Instagram

Me and my love Sofia talking about Bieber and Owls and Basketball💙💙💙

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Ook kreeg ze een aantal items van zijn merchandise en zong hij God’s Plan voor haar. Met een handtekening voor haar (maar pas nadat hij haar handtekening had gekregen) beëindigde hij zijn bezoek aan Sofia, die het op dit moment goed maakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drake verrast ziek meisje die ‘Kiki-challenge’ deed
Sluiten