Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 27 aug 2018 / 14:15 uur

Ali B voor de derde keer vader geworden

Leuk babynieuws vanuit het land der BN’ers: Ali B is voor de derde keer vader geworden. Zijn vrouw Breghje heeft er persoonlijk voor gezorgd dat hij wéér papa van een zoontje is geworden. Het stel kreeg eerder namelijk ook al twee jongens – Omar (7) en Amin (9).

Nouri

Ali deelt het heuglijke nieuws op Instagram, inclusief de naam van het kleintje. “Welkom Nouri Bouali”, klinkt het enthousiast op het online platform. Onder de foto wordt gesuggereerd dat de naam van het kind een eerbetoon zou zijn aan de voetballer Abdelhak Nouri, die in juli 2017 een hartstilstand kreeg tijdens een oefenwedstrijd.

View this post on Instagram

Welkom Nouri Bouali hmdlh ❤️

A post shared by Ali B (@alibspec) on

Ongepland

Hoe de baby eruit ziet blijft tot op heden een mysterie: Ali heeft – wij gokken vanwege de privacy – een babyemoticon over het gezicht van de kleine Nouri geplaatst. De komst van de derde spruit was niet perse gepland, verklaarde Ali eerder nog tegenover de Telegraaf. Desondanks beschreef hij de zwangerschap als ‘fantastisch’ en enorm gewenst.

Een ode

Ali en zijn vrouw zijn allebei werkzaam bij het bedrijf SPEC, waar ze voornamelijk jonge rappers representeren. In het televisieprogramma DWDD bracht hij twee jaar geleden nog een ode aan zijn twee zoons met het lied ‘Terwijl jullie nog bij mij zijn’. Het werd verkozen tot het muziekmoment van het jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ali B voor de derde keer vader geworden
Sluiten