Metro
Metro Entertainment 30 jul 2018 / 20:41 uur

Thierry Baudet deelt pikant kiekje op Instagram

Thierry Baudet, de politiek leider van het Forum voor Democratie, zit zijn zomerreces wel uit op zijn vakantiebestemming. Hij deelt op Instagram met zijn volgers wel een heel pikant kiekje. De 35-jarige politicus poseert namelijk poedelnaakt op de rand van een zwembad.

Zijn precieze bestemming is onbekend, maar op de foto die hij deelt op Instagram is duidelijk te zien dat hij op een zonnige bestemming dichtbij de oceaan zit. Daar kan hij gebruik maken van een infinity pool, en hij neemt het er van. ”Release & reload!” staat er bij de foto. Nou, dat releasen zit wel goed…

https://www.instagram.com/p/Bl3ZxXUAYCu/

Reces

Het reces van de Tweede Kamer duurt tot 3 september, pas dan staat er weer een vergadering op de planning.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Thierry Baudet deelt pikant kiekje op Instagram
Sluiten