Metro
Metro Entertainment 15 jul 2018 / 19:04 uur

Taylor Swift ontroerd door verloving tijdens tour

Haar eigen liefdesleven komt misschien niet altijd even positief in het nieuws, dat Taylor Swift mensen verliefd laat worden moge wél duidelijk zijn. Een stel dat begon te daten tijdens een concert van Swift in 2013, is vrijdag voor de ogen van de zangeres verloofd.

Niet alleen de bruid was verrast door het aanzoek, op een foto die Swift op haar Instagram post, is ook de verbazing van haar gezicht af te lezen.

View this post on Instagram

They walk into the meet and greet and he says “We met 5 years ago at the Red Tour” and then….. 😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻 #thirdwheel

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Meet & greet

Het pasverloofde stel was bij een Meet & Greet in Philadelphia, voor de show Reputation zou beginnen. De 22-jarige Anthony Yannuzzi besloot voor het oog van Taylor op zijn knieën te gaan om zijn 25-jarige vriendin Stephanie Pyser ten huwelijk te vragen.

Het koppel ontmoette elkaar vijf jaar geleden tijdens een concert van Swift. De twee uit Pennsylvania begonnen vrij direct na het concert met daten. Na vijf jaar vond Anthony het tijd voor een indrukwekkend aanzoek. Hij wist uiteindelijk een meet & greet met de zangeres van wie ze samen uren muziek hebben geluisterd te regelen.

Verbaasde Taylor

De meest verbaasde van alle aanwezigen, lijkt toch wel Taylor zelf. Maar ook haar manager is enthousiast. Normaliter wordt er tijdens een meet & greet maar één foto gemaakt, nu schreeuwde de manager dat er meer genomen moesten worden. Mét resultaat!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Taylor Swift ontroerd door verloving tijdens tour
Sluiten