Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 30 jul 2018 / 08:44 uur

Stranger Things pas zomer 2019 op Netflix

Waar de trouwe fans bang voor waren is zondag door Netflix bevestigd. Het nieuwe seizoen van hitserie Stranger Things komt inderdaad pas in de zomer van 2019 op Netflix.

Groter en beter

Fans van de serie vreesden al dat het nog een jaar zou duren voordat het derde seizoen van de jaren 80-serie te zien is. Netflix bracht vorige maand bij wijze van promo een spotje uit voor een nieuw winkelcentrum in het fictieve stadje Hawkins, waar de serie zich afspeelt, die „in de zomer van 2019” zou openen.

Tijdens de najaarspresentatie van de streamingservice verklaarde een woordvoerder van Netflix de vertraging. „Deze show is handgemaakt. De Duffer-broers werken heel hard. Ze begrijpen dat er heel wat op het spel staat en willen met iets komen dat groter en beter is dan vorig jaar. Ze willen de tijd nemen om het echt goed te doen.”

Reageer op artikel:
Stranger Things pas zomer 2019 op Netflix
Sluiten