Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 26 jul 2018 / 08:04 uur

Ryan Reynolds maakt Home Alone met stoner

Ken je nog die Home Alone-films uit de jaren 90 met dat jongetje dat per ongeluk alleen thuisgelaten wordt? Dan hebben wij wellicht goed nieuws. Ryan Reynolds gaat de film opnieuw uitbrengen, alleen zal het deze keer draaien om een twintiger die zijn vliegtuig mist.

In een verklaring van studio Fox wordt de plot uitgelegd als een comedy over een twintiger die, nadat hij het vliegtuig heeft gemist dat hem naar zijn skibestemming zou brengen, high wordt en daarbij paranoia raakt over eventuele inbrekers.

Niet zelf in de film

In die staat zet hij van alles in gang om het de dieven moeilijk te maken, wat goed van pas komt als er daadwerkelijk wordt ingebroken.

Vooralsnog lijkt het er niet op dat Ryan zelf te zien is in de film. Hij is bij het project betrokken met zijn productiehuis Maximum Effort, waarmee de acteur eerder de sequel van Deadpool produceerde. Het bedrijf heeft ook plannen het bordspel Cluë naar het witte doek te brengen.

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds maakt Home Alone met stoner
Sluiten