Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 17 jul 2018 / 09:55 uur

Kinderserie Ratjetoe krijgt een comeback

Tommy Zoetzuur, Dicky Finkers, Dil Zoetzuur, Phil De Witt, Lil De Witt en hond Spyke. Het zijn zo maar wat personages uit de populaire kinderserie Ratjetoe (Rugrats). Goed nieuws voor de fans. Nickelodeon heeft 26 nieuwe afleveringen besteld van de animatieserie Ratjetoe.

via GIPHY

Jeugdsentiment

Ratjetoe is voor de meeste twintigers een stukje jeugdsentiment, want de serie was vooral populair in de jaren negentig. Ratjetoe gaat over een groep peuters en hun dagelijkse routines, die in hun verbeelding de grootste avonturen mee maakte. De ouders in de kinderserie hadden meestal geen idee wat hun kinderen meemaakten.

via GIPHY

De kinderserie won vier Daytime Emmy Awards en zes Kids’ Choice Awards. Naast de nieuwe serie is er ook een liveactionfilm rond Rugrats in de maak, melden Amerikaanse bronnen. Deze moet in 2020 verschijnen. Het moet na The Rugrats Movie (1998), Rugrats in Paris (2000) en Rugrats go Wild (2003) de vierde film worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kinderserie Ratjetoe krijgt een comeback
Sluiten