Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 11 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Hoera! Roxeanne Hazes bevallen van zoontje

Hoera! Blauwe muisjes voor zangeres Roxeanne Hazes, dinsdag 10 juli is zij bevallen van haar zoontje Fender! Op Instagram deelt de ‘zwangeres’ (zo noemde ze zichzelf de afgelopen maanden) een foto van haar kersverse gezinnetje.

,,Daar ben je dan! Eindelijk in onze armen. Waar je voor altijd mag blijven, wat ons betreft. Je bent zo mooi. Wat een rijkdom dat ik op twee jongens zo verliefd mag zijn. Gisterochtend is onze zoon om 05.49 geboren. Hij luistert naar de naam: Fender Andrew Arnold Zwennes."

Verwijzing

De tweede naam Andrew is hoogtswaarschijnlijk een verwijzing naar de overleden André Hazes, de vader van Roxeanne.

Sinds 2016 is Roxeanne samen platenbaas Erik Zwennes is de vader van het jongetje. Ook hij kan zijn geluk niet op en is zo trots als een pauw. ,,Ik wil je oppakken en je full-on Mufasa boven mijn hoofd tillen. Nee, ik wil je moeder optillen die jou weer optilt als één grote gestoorde menselijke trots-toren," schrijft hij op Instagram

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox ๐ŸŒ

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hoera! Roxeanne Hazes bevallen van zoontje
Sluiten