Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 20 jul 2018 / 12:13 uur

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke van Boer Zoekt Vrouw Internationaal heeft nieuw liefdesgeluk gevonden. Een halfjaar na de tragische dood van zijn vriendin Karen heeft de in Texas woonachtige landbouwer bekendgemaakt dat hij een nieuwe vlam gevonden heeft.

„Ik ben na het overlijden van Karen in contact gekomen met Hilda, een Nederlandse vrouw die hier in Texas woont. We zijn heel blij met elkaar en zien elkaar zoveel mogelijk”, zo vertelt boer Olke tegen de KRO-NCRV.

Steun

Verder zegt hij erg dankbaar te zijn voor de steunbetuigingen die hij heeft gekregen na het overlijden van zijn vriendin. Karen overleed aan de gevolgen van borstkanker.

„Ongelooflijk hoeveel mensen iets van zich hebben laten horen. Ik heb wel meer dan 100 kaarten gekregen en heb ook alle berichten gelezen die mensen op Facebook hebben achtergelaten. Echt hartverwarmend, waarvoor ik iedereen wil bedanken", aldus Olke.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw
Sluiten