Jelmer Visser
Jelmer Visser Entertainment 25 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Vlogger Enzo Knol en Dee nu ‘definitief’ uit elkaar

De populaire YouTuber Enzo Knol en zijn wederhelft Dee van der Zeeuw hebben in een emotioneel bericht op Instagram bekend gemaakt nu definitief een punt te zetten achter hun relatie. Het is niet de eerste keer dat Knol en Van der Zeeuw dit besluit nemen.

Afgelopen najaar was het ook al uit. Toen bracht het vloggende koppel het droevige nieuws in een emotionele videoboodschap waarin ze het beiden niet droog hielden. Twee maanden later kwamen zij op dit besluit terug.

Verkering

Volgens het Instagrambericht is de breuk nu definitief. Het hectische leventje van een vlogger zorgt voor veel pieken en dalen, meent het tweetal. De 25-jarige Knol en 20-jarige Van Der Zeeuw hebben heel veel mooie dingen meegemaakt maar ook mindere. Toen zij in december besloten hun relatie een tweede kans te geven, bleek de liefde toch uitgedoofd. Dee verscheen de afgelopen maanden al minder vaak dan gebruikelijk in de vlogs van haar ex-vriend. De verliefdheid was ingeruild voor een ‘houden van’ en de twee zullen elk hun eigen weg gaan nu.

Afgelopen september was het ook al uit. Lang heeft de breuk tussen de Drent en Utrechtse destijds niet geduurd. Twee maanden later was het namelijk weer koek en ei. Dit lieten de twintigers in december eveneens in een vlog weten genaamd ‘we hebben weer verkering’.

Veel televisieprogramma’s zullen jaloers zijn op het aantal kijkers die afstemmen op de relatieperikelen van Enzo en Dee. De emotionele breukvlog was goed voor maar liefst 4 miljoen views en het de video waarin het koppel aankondigde weer samen te zijn werd 1,7 miljoen keer afgespeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.