Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 14 mei 2018 / 08:09 uur

Ronnie Flex helpt scholieren bij studiekeuze

Nog geen keuze voor een vervolgstudie kunnen maken? Dan krijg je binnenkort hulp van Ronnie Flex!

De rapper helpt via Instagram eindexamenkandidaten bij het maken van hun keuze na de middelbare school. Dat doet hij in het kader van de campagne Geslaagd… én door! Hierbij maken geslaagden bovendien kans op prijzen: een reischeque van € 2.000,-, de betaling van € 2.000,- collegegeld of een jobcoachsessie ter waarde van € 2.000,-. Daarnaast liggen er ruim tachtig cheques voor de inrichting van een ‘studie-proof’ kamer van € 800,- klaar.

Uitslag

De rapper, die zo’n beetje na ieder interview of iedere handtekening die hij uitdeelt zegt ‘doe je best op school’, is geknipt voor deze rol. Op 13 juni, als ruim 200.000 examenkandidaten de uitslag van hun examens krijgen, leeft Ronnie met hen mee via Instagram Live. Als scholieren geslaagd zijn, heb je mogelijk kans dat Ronnie je persoonlijk feliciteert.

Hoe?

Examenkandidaten kunnen zich tot 14 juni via Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij maken met het diploma op zak. Hierbij zijn vier categorieën: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie zijn prijzen te winnen. Rabobank wil op deze manier jongeren helpen bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ronnie Flex helpt scholieren bij studiekeuze
Sluiten