Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 3 mei 2018

Ismail Ilgun in therapie in nieuw tv-programma

Het Britse programma Celebrities in Therapy krijgt een Nederlandse versie. In Bn’ers in therapie gaan verschillende bekende Nederlanders op RTL 5 openhartig in gesprek met een psychiater. Onder meer Patricia Paay en haar dochter Christina Curry, para-Olympiër Bibian Mentel en de als ‘treitervlogger’ bekend staande Ismail Ilgun doen mee aan de show.

In het programma volgen de BN’ers individueel een aantal therapiesessies bij psychiater Esther van Fenema. De gesprekken worden aangevuld met fragmenten en quotes van familieleden en vrienden. In de eerste aflevering vertelt Patricia Paay hoe zij door social media aan de schandpaal is genageld. Door het uitlekken van persoonlijke sekstapes werd haar leven behoorlijk kapot gemaakt. Zowel afzonderlijk van elkaar, alsook gezamenlijk volgt ook dochter Christina Curry een aantal sessies met Van Fenema.

De andere BN’ers zijn Javier Guzman, Patty Brard en Glenn Helder. Opvallend is de naam van Ismail Ilgun. De 20-jarige Ilgun kwam met zijn vlogs negatief in het nieuws en werd bestempeld als ‘treitervlogger’. Sindsdien heeft hij last van stress en paniekaanvallen.

Het programma is vanaf 17 mei te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ismail Ilgun in therapie in nieuw tv-programma
Sluiten