Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 22 mei 2018
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Temptation Island is afgelopen, maar je kunt maar heel even rustig ademhalen tot de volgende editie alweer voor de deur staat: Temptation Island VIPS. En nadat de koppels bekend werden gemaakt, is het nu ook tijd voor een aantal van de verleiders en verleidsters om naar buiten te treden. En daar zitten tevens een paar ‘BN’ers’ tussen…

Dorien Rose

Zo is model en Angelina Jolie-look a like Dorien Rose een van de bekendste verleidsters die gaat proberen om Niels, Donny, Ruud en de onbekende Stefano te verleiden.

Kelly Ross

Doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar Kelly Ross deed ooit mee aan Oh Oh Europa en besloot zich daarna te storten op een leven als dj. Inmiddels heeft ze waarschijnlijk bedacht dat meedoen aan Temptation Island VIPS haar carrière wellicht een boost zal geven en zal ze dus als verleidster te zien zijn in het programma.

https://www.instagram.com/p/BjE4iHABHqV/

Vinze

Vinze is tattoomodel. En dat is te zien, want de beste man heeft behoorlijk wat plaatjes op zijn lichaam staan. De dame die hij verleidt heeft in ieder geval iets te doen als ze ‘s avonds samen in bed liggen. Er wordt gegokt dat hij wel eens een goede match zou kunnen zijn met Rosanna.

https://www.instagram.com/p/BjDCEG8BBtJ/

Thies

Ook Thies is model, maar dan met een – voor zover wij kunnen zien – blanco lichaam. Vinden wij helemaal niet erg, want hij mag er zonder tattoo’s ook best wezen. Verder studeert Thies online marketing. Maar of hij na dit programma nog ergens aan de bak komt…

https://www.instagram.com/p/BjCiHJjhj9K/

Fabiola Volkers

Is ‘BN’er’ omdat ze een paar seconden te zien was in de laatste editie van Hollands Next Top Model, waar ze uiteindelijk in de eerste aflevering uit werd gegooid. De sexy krullenbol heeft besloten het dan maar te proberen als verleidster in Temptation Island VIPS en we gokken dat ze het er daar best goed vanaf gaat brengen.

https://www.instagram.com/p/BjCjl0jBCw0/

Danique Hogguer

Vuurrood en levensgevaarlijk: zo kunnen we Danique Hogguer denk ik het beste omschrijven. Ze is eigenaresse van haar eigen beautysalon en valt zelf absoluut ook in de categorie beauty. De officiële persfoto van Danique voor Temptation is nog niet eens vrijgegeven, maar RTL wist al te melden dat we dit seizoen van haar kunnen genieten.

https://www.instagram.com/p/Bg1jWZXFy0z/

Karim

Deze man kan dansen, model staan en is retesportief: Karim. En hij is ook nog eens bloedmooi. Ja, ja: wij zien veel potentie in deze verleider!

https://www.instagram.com/p/BizrXrBnCFx/

Mike

Van Mike weten we verder niet zoveel. Behalve dat deze gladde jongen dus mee doet als verleider aan Temptation Island VIPS en dat hij volgens RTL Boulevard nogal zelfverzekerd is: hij zou nog een baksteen kunnen versieren, zou hij gezegd hebben.

Mike. / RTL Beeldbank

Onbekende dame

En dan nog deze dame, van wie RTL Boulevard per ongeluk de foto plaatste bij de naam van Danique. Maar dit is niet Danique, dus wie is het wel??

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.