Sofie Smulders
Sofie Smulders Entertainment 17 mei 2018 / 11:09 uur

Deze BN’ers doen mee aan Temptation Island VIPS

Na drie succesvolle edities met onbekende Nederlanders en Vlamingen op RTL, is Temptation Island nu toe aan een VIP-editie, net als Adam Zkt. Eva. Wie er meedoen? Dat is inmiddels bekend.

Videoland, waar Temptation Island VIPS zeer binnenkort te zien zal zijn, publiceerde donderdag een video met daarin de BN’ers die in het nieuwe seizoen hun relatie op de proef gaan stellen.

Als eersten zien we oude Temptation-bekenden Niels en Rosanna uit de auto stappen. Het koppel – dat twee seizoenen geleden meedeed aan het programma – gaat nog een keer de uitdaging aan. De eerste keer liep hun relatie wel wat barstjes op, mede door de ‘vieze dingen’ die Rosanna met Alex deed, maar ze zijn inmiddels weer hartstikke gelukkig met elkaar.

Donny

Koppel nummer twee bestaat uit Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé. ‘Zoon en broer van’ Donny speelde zichzelf in de kijker in het programma De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Hij is sinds twee jaar samen met Amijé, die hij van de basisschool kent.

Ook Ruud en Rowena doen mee. De twee kennen elkaar door hun deelname aan het programma Utopia, waar ze verliefd werden. Ze zijn inmiddels een jaar samen.

7 juni

En dan is er nog een onbekend koppel: Stefano en Gelina. Deze tortelduifjes zijn sinds anderhalf jaar samen, schrijft RTL. Ondanks een misstap van Stefano in het begin van de relatie, vormen ze nu een stabiel koppel.

Ook zo benieuwd hoe deze vier stellen het er vanaf gaan brengen in het zonnige Mexico? Je ziet het vanaf 7 juni op Videoland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze BN’ers doen mee aan Temptation Island VIPS
Sluiten