Metro
Metro Entertainment 29 mei 2018 / 14:44 uur

De 12 van Oldenheim sluit af met dubbele aflevering

RTL programmeert zondagavond een dubbele aflevering van de hitserie De 12 van Oldenheim. Daarmee komt de thriller, waarin steeds een personage op mysterieuze wijze uit het dorp Oldenheim verdween, na twaalf afleveringen tot een einde.

De 12 van Oldenheim was eerder al te zien op streamingdienst Videoland, maar trekt ook op RTL4 veel kijkers. Ruim 1,2 miljoen kijkers keken zondagavond 1 april naar de eerste aflevering. Volgens een woordvoerder van de zender kijken gemiddeld bijna 1,2 miljoen kijkers naar de serie. Een groot deel doet dit via uitgesteld kijken.

Peggy

Afgelopen zondagavond zagen ruim 700.000 kijkers op zondagavond in de tiende aflevering dat Peggy, een rol van Noortje Herlaar, haar achterdocht op de autosloop moest bekopen met een slag op haar achterhoofd. De andere hoofdrollen zijn er voor onder anderen Nasrdin Dchar, Fedja van Huêt, Gaite Jansen, Saskia Temmink en Reinout Bussemaker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 12 van Oldenheim sluit af met dubbele aflevering
Sluiten