Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 26 apr 2018 / 13:04 uur

Zijn André Hazes en Monique uit elkaar?

Zijn Monique en André Hazes uit elkaar? De geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren. Dat de twee uit elkaar zouden zijn wordt al langer gezegd, maar volgens Story woont André Hazes nu samen met zijn beste vriend en neef Djarno, wat helemaal zou bevestigen dat hij en Monique niet meer samen zijn.

Duur huis in Vecht

Het blad meldt dat Hazes inmiddels in een megaduur huis in Vecht bewoont samen met Djarno, die tevens ook niet meer samen is met zijn partner. Volgens bronnen zouden Hazes en zijn (ex-?)vriendin er alles aan doen om bij elkaar te blijven voor hun zoontje, maar is het niet gelukt.

„André is vertrokken van het woonwagenkamp van Monique’s familie op een Rotterdams industrieterrein, waar ze sinds twee jaar samenwoonden", valt te lezen.

Geen ruzie, wel eerder uit elkaar

Er zou geen slaande ruzie zijn geweest. „Ze hebben dit heel volwassen opgelost. Er is absoluut geen sprake van ruzie. Sterker nog: ze gaan zelfs nog samen op vakantie naar Mexico", meldt de bron.

Ook op Instagram zijn de twee afgelopen week nog samen te zien met hun kleine. Eerder werd bekend dat de twee al ruzie hadden gehad vlak voordat hij zijn concerten in Ahoy zou gaan geven. Hazes woonde toen tijdelijk in een hotel, maar trok daarna weer bij Monique in.

André Hazes en Monique hebben tot op heden zelf nog niet op de geruchten gereageerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zijn André Hazes en Monique uit elkaar?
Sluiten