Metro
Metro Entertainment 26 apr 2018 / 04:54 uur

Tim en Deborah waren voor Temptation al uit elkaar

Schokkend nieuws of toch niet… Tim en Deborah – we kunnen wel zeggen het meest spraakmakende ‘stel’ van Temptation Island 2018 – blijken voor het programma begon al geen stel meer te zijn geweest.

In het Belgische showbizz weekblad Dag Allemaal deed Deborah een boekje open over het gedrag van haar ex. Zo noemt ze hem mentaal nog een puber, zou Tim hun hele huis hebben leeggehaald en haar psychisch mishandelen. Ook vertelde de dame in dit interview openhartig dat de twee voordat Temptation Island begon al uit elkaar waren.

Smoorverliefd

Wie alleen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen heeft gekeken zou denken dat Tim en Deborah een superverliefd stelletje zijn. En dat klopt ook wel. De tortels waren toen namelijk net weer een paar uur samen. Pas in het vliegtuig naar Thailand sloeg de vonk weer over en besloten de twee dat Temptation de ware relatietest zou worden.

Drie maanden voor de opnames van het programma zetten de twee een punt achter hun relatie. Op dat moment hadden ze zich al wel opgegeven. Het was zelfs zo officieel uit dat het appartementje dat ze samen hadden, werd opgezegd. Waarschijnlijk dus de reden dat Tim ‘nog’ bij zijn moeder woont.

Toch meedoen

Tim overtuigde Deborah ervan toch mee te doen aan het programma. Hij zou op deze manier hebben willen laten zien dat hij nu echt voor hun relatie zou gaan vechten. Deborah liet zich ompraten en in het vliegtuig sprongen de vonken er vanaf. In de eerste aflevering zijn ze dan ook echt gewoon verliefd.

Deborah had op dat moment goede hoop voor de relatie. Ze wist wel dat haar Tim op een bepaalde manier zou willen opvallen, maar dat zou hij dan waarschijnlijk doen door naakt op de tafel te dansen of iets dergelijks. Niet door zo ontzettend vreemd te gaan. Inmiddels heeft Tim zich inderdaad bewezen, maar niet als potentiële levenspartner voor Deborah.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim en Deborah waren voor Temptation al uit elkaar
Sluiten