Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 14 apr 2018 / 13:48 uur

Internethit ‘Yodel Kid’ verbluft publiek Coachella

Als kind goed kunnen jodelen, dat is vooral een leuke gave voor op de braderie ergens in een dorpje in Oostenrijk. Zou je denken hè? Maar niets is minder waar voor de 11-jarige Mason Ramsey, a.k.a. Yodel Kid. Hij stond vrijdagavond plotsklaps voor een immens groot publiek op één van de bekendste festivals ter wereld Coachella, nadat hij deze maand viral ging met zijn jodelkunsten.

Stevig jodelen

Het eerste weekend van Coachella is weer van start gegaan en dat zorgt naast een heleboel fijne kiekjes op Instagram ook voor de nodige showbizzfilmpjes waar je hart sneller van gaat kloppen. Ramsey liep twee weken voor hij op Coachella stond in een lokale supermarkt, en trakteerde de bezoekers daar spontaan op een portie stevig jodelen.

Terwijl hij met zijn voetje op de maat beweegt geeft hij een ‘optreden’ aan enkele bezoekers van Walmart. Het schattige filmpje van ‘Yodel Kid’, zoals hij vanaf toen werd genoemd, ging viral in Amerika.

Opeens op Coachella

Het jongetje werd opgepikt door Ethan Snoreck, beter bekend als Whethan (Wheathin): een Amerikaanse dj en producer uit Chicago. De dj vond het talent van Ramsey zo bijzonder, dat hij hem vroeg om op te treden tijdens zijn show op het wereldberoemde festival Coachella. En zo jodelde Ramsey vrijdag opeens voor duizenden dolenthousiaste feestgangers op het zonnige festival in Californië, duidelijk een tikkeltje nerveus, maar daardoor nog niet minder enthousiast ontvangen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Internethit ‘Yodel Kid’ verbluft publiek Coachella
Sluiten