Jelmer Visser
Jelmer Visser Entertainment 30 apr 2018 / 13:25 uur

Flikken Maastricht krijgt een dertiende seizoen

De succesvolle serie Flikken Maastricht krijgt een nieuw seizoen. Afgelopen vrijdag stemden er 1,4 miljoen televisiekijkers af op de populaire politieserie. Fans werden in het ongewisse achtergelaten, het was niet duidelijk of dit nou het slot van de serie was of dat er toch nog een vervolg op het twaalfde seizoen zou komen. Nu is er duidelijkheid.

Via de Instagram-account van de serie werd bekend gemaakt dat recherchewerk van Floris Wolfs en Eva van Dongen nog niet voorbij is. Wanneer het dertiende seizoen van start gaat is niet bekend gemaakt.

View this post on Instagram

Benieuwd naar het antwoord van Eva? #FlikkenMaastricht

A post shared by Flikken Maastricht (@flikkenmaastricht.at) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flikken Maastricht krijgt een dertiende seizoen
Sluiten