Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 26 apr 2018

635! Niet eerder meldden zich zoveel boeren voor BZV

Een recordaantal van 635 boeren heeft zich aangemeld voor het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Uit deze groep zijn inmiddels 10 boeren gefilterd die op zondag 13 mei worden voorgesteld aan het Nederlandse publiek.

Compliment

Presentatrice Yvon Jaspers noemt het record een compliment: ,,Het is geweldig dat meer dan 600 boeren ons het vertrouwen geven met hen op zoek te gaan naar de liefde. Dat is een prachtig compliment! Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven, maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen.”

Boeren

De boeren variëren in leeftijd van halverwege de twintig tot 60 jaar oud. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. Aan de foto te zien zit er in ieder geval weer 1 vrouw bij dit seizoen.

Na 13 mei hebben mannen en vrouwen die wel zin hebben in een boerendate twee weken de tijd om te reageren. In het najaar is vervolgens te zien hoe het de boeren vergaat op liefdespad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
635! Niet eerder meldden zich zoveel boeren voor BZV
Sluiten