Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 25 mrt 2018 / 14:48 uur

Zwangere Roxeanne Hazes showt enthousiast haar buik

Zwanger en trots: dat is wat we met zekerheid kunnen zeggen over Roxeanne Hazes (25). De zangeres deelde zondagochtend een prachtig kiekje van haar zwangere buik.

De bewuste foto van Roxeanne Hazes. / Instagram @roxeannehazes

Hazes doet op dit moment een tour en is in verwachting van haar eerste kindje. Platenmaatschappijmedewerker Erik Zwennes is de vader van het kindje. Ze hebben sinds 2016 een relatie met elkaar.

Zwangeres

Hazes noemt zichzelf gekscherend ‘zwangeres’ en vertelde recentelijk op social media hoe haar zwangerschap verloopt. ,,Ik moet er ’s nachts 86 keer uit om te plassen en Erik ook omdat ik er zonder zijn hulp bijna niet meer uitkom. En ik verlang er naar om weer op mijn buik te kunnen liggen."

De zwangerschap van de zangeres verloopt voorspoedig, al zou ze wel heel hongerig zijn en ontzettend hard snurken. Zo hard, dat Zwennes soms niet in slaap kan vallen.

Zeeman-setje

De zangeres deelt regelmatig foto’s en informatie over haar zwangerschap. Zo waren laatst alle stretchbroekjes voor aanstaande moeders bij Zeeman uitverkocht, omdat ze meedeelde dat haar prachtige zwangerschapslingerie ‘gewoon’ bij de Zeeman vandaan kwam.

Foto zwangere Roxeanne Hazes met Zeeman-ondergoed. / Instagram: @roxeannehazes

‘Alsof het leven nog niet duur genoeg is. Zit als gegoten, geen grap’, was haar commentaar bij de foto waarin ze haar lingeriegeheim ‘onthulde’.

Reageer op artikel:
Zwangere Roxeanne Hazes showt enthousiast haar buik
Sluiten