Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 24 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Vrouw ontdekt dat verloskundige affaire had met man

Het lijkt op een scene uit een slechte soap, maar het werd werkelijkheid voor een Engelse vrouw. Zij kwam er namelijk achter dat haar verloskundige, een bekende uit de Engelse realityserie over bevallingen One Born Every Minute, een affaire had gehad met de vader van haar baby.

,,Ze had mij net geholpen bij mijn bevalling en had mijn baby vast, toen ze vertelde dat ze enkele maanden daarvoor mijn partner had ontmoet. Het blijft me achtervolgen", aldus de vrouw uit Liverpool.

,,Alhoewel de verloskundige maanden de tijd had om de belangenverstrengeling te melden, heeft ze dit nagelaten. Sterker nog: ze zette alles op alles om bij de bevalling aanwezig te kunnen zijn."

Mannenweekend in Benidorm

Voordat de vrouw, die door lokale media de gefingeerde naam Rachel kreeg, ontdekte dat ze zwanger was, ging haar partner op mannenweekend in Benidorm. Daar zou hij de verloskundige, die honderden baby’s ter wereld bracht, hebben ontmoet.

Volgens Rachel begon haar partner zich gek te gedragen nadat hij terugkwam van het tripje, zo vertelde zij aan de Liverpool Echo. ,,Hij kwam vaak niet opdagen bij echo’s, afspraken en miste de bevalling. Hij probeerde ervoor te zorgen dat de affaire niet aan het licht zou komen."

Dat is tevergeefs gebleken. Inmiddels is de moeder, die beviel van een vierde kindje, niet meer samen met haar partner. De verloskundige is ontslagen, naar de zaak wordt onderzoek gedaan volgens Liverpool Echo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.