Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 16 mrt 2018 / 21:29 uur

The Sinner krijgt tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van The Sinner: een tweede seizoen is in aantocht! USA Network heeft een tweede seizoen van de populaire serie besteld. Net als de eerste jaargang zal ook het tweede seizoen acht afleveringen tellen.

Het tweede seizoen draait vooral om detective Harry Ambrose, die gespeeld wordt door Bill Pullman. Hij gaat terug naar ‘zijn’ New York om een ogenschijnlijk gruwelijke moordzaak – een elfjarig kind dat zijn ouders zonder motief vermoord – op te lossen, zo meldt Deadline.

Biel

De hoofdrolspeelster in het eerste seizoen was Jessica Biel, die Cora Tannetti speelde. Het is nog niet bekend of Biel ook in het tweede seizoen terugkeert. Er gaan wel geruchten dat Cora ook een verschijning maakt in het tweede seizoen.

Het eerste seizoen van The Sinner werd bijzonder goed ontvangen. De serie werd onder meer genomineerd voor twee Golden Globes. In Nederland is de serie te zien op Netflix.

Reageer op artikel:
The Sinner krijgt tweede seizoen
Sluiten