Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 16 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Temptation Tim op hak genomen in nummer

Iedereen gaat vreemd, maar toch niet den Tim? Dat is wat iedereen gedacht moet hebben bij het zien van de eerste afleveringen van Temptation Island. Kevin, Mezdi en in mindere mate Jeremy zouden zomaar eens moeite kunnen hebben om de verleidingen op het eiland te weerstaan. Maar Tim? Die gaat het redden.

Vanaf de eerste aflevering schreeuwt Tim de onvoorwaardelijke liefde voor zijn Deborah Leemans (of is het Debra?) van de daken. Maar bij elk kampvuur lijkt Tim steeds minder overtuigd.

Tim en Cherish

In de aflevering van donderdag ging het roer plots 180 graden om. Dat wil zeggen: voorlopig geen bruiloft, geen foto van Deborah meer naast zijn bed en wel girls allowed in zijn slaapkamer. Tim lijkt in de aflevering als een blok te vallen voor verleidster Cherish. De ooit zo zekere Tim heeft de ultieme relatietest niet overleefd, zo lijkt het. En dat zorgt toch voor de nodige hilariteit bij de kijker, juist omdat Tim vanaf aflevering 1 zo zeker was van zijn zaak.

Op YouTube plaatste ‘Dino Daan’ van het kanaal DinoDaan & The Gang een nummer over de transformatie van Tim. Een nummer dat in no-time honderdduizenden keren is bekeken. Beluister het nummer hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.