Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 1 mrt 2018
Leestijd: 6 minuten

Temptation Island: Hoogtepunten aflevering 6

Dag zes, en wat voor een. Na het laatste kampvuur is er veel gebeurd. De koppels weten van elkaar wat ze hebben uitgespookt en met wie. Voor sommigen was dat de druppel die de emmer deed overlopen, kuch, Megan, kuch. Vandaag staat er wederom een kampvuur op het programma. De voorspelling: scheldpartijen in combinatie met vele tranen.

Iedereen wordt alleen wakker, behalve Megan. Wat eerst een fout leek te zijn, begint te lijken op de standaard. Sinds het eerste kampvuur slaapt ze samen met Joshua. Vanessa heeft genoten van het feestje gisteren en voelt zich steeds meer op haar gemak. Bij het mannenverblijf probeert Yasmin, Jeremy in te pakken met een ontbijt op bed en wat sappige roddels over de anderen zoals Mezdi en Zwanetta.

De verleiders doen nog steeds allemaal hun best om de dames en de heren over de schreef te laten gaan. Het is Zwanetta en Laetitia bijna gelukt bij Mezdi. Cherish heeft nog altijd haar zinnen op Tim gezet, zij trekken ook veel met elkaar op. Cherish: „Ik ben bereid om ver te gaan”. Jeremy daarentegen geeft geen kick en besteedt weinig aandacht aan het vrouwelijk schoon op het resort. „Als ik merk dat ze wat proberen, probeer ik al helemaal afstand te nemen”, zegt hij. En dat is te zien.

Dat het weer tijd is voor een kampvuur valt niet bij iedereen even goed. „Wat? Nu al? Waarom zo snel?” vraagt Megan meteen. Zij ziet de bui natuurlijk al hangen. Wie z’n kont brandt, moet op de blaren zitten Megan, daarom! Kevin ziet het op voorhand al allemaal niet zo rooskleurig in. „Ik ben bang dat mijn vriendin zich niet gaat gedragen."

Het vuur is aangestoken en de beelden staan klaar. Daniëlle en Megan weten absoluut niet wat ze moeten verwachten na de vorige keer. Kevin was de vorige keer ook geschrokken, maar is er nu weer klaar voor. Hij moest eens weten…

First up is Deborah. Het eerste wat ze ziet is Cherish met haar uitspraak „een man die bezet is, is veel spannender voor mij” en ze bestempelt het verleiden van Tim als een uitdaging. Gek genoeg blijft Deborah er rustig onder. Het tweede fragment krijgt ze verleidsters te zien die roddelen over dat Tim een klap heeft gegeven op de kont van Cherish, maar Deborah blijft kalm.

Na Deborah komt uiteraard Tim. Het slagroomgevecht tussen haar en een verleider springt op het beeldscherm. Hij heeft hier helemaal geen moeite mee. „Ze heeft gewoon een leuke tijd. Zolang ze dat op deze manier doet, heb ik daar geen moeite mee.” Tim wacht met smart op het tweede beeld, maar voor hem blijft het bij dat ene fragment.

Het eerste trouwe koppel is geweest, op naar de volgende. Vanessa krijgt een gesprek te zien met de verleidsters die claimen dat Jeremy sneaky kijkt naar de dames. Vanessa gelooft niet wat ze zeggen: „Ik ken die meisjes niet, dus waarom zou ik ze geloven?” Als ze beelden zou zien van Jeremy die loert, zou het een ander verhaal zijn, maar dit doet haar niets.

Jeremy is vastberaden dat hij en Vanessa Temptation zullen overleven. Het eerste fragment dat hij ziet is van Gino, die zegt dat hij Vanessa over de schreef zal laten gaan door haar wat wodka te geven. Het tweede beeld is van een ander kaliber. Andrea vraagt of Vanessa ooit heeft gedacht dat ze niet met Jeremy wilde zijn. Haar antwoord daarop was ‘ja’. Dit is alleen niet nieuw voor Jeremy. Hij en Vanessa zijn acht maanden uit elkaar geweest en daar zal dit dan uit voort gekomen zijn, zo neemt hij aan.

Tijd voor de andere kant van Temptation. De kant met de niet zo trouwe stelletjes. Het eerste wat Daniëlle ziet is het commentaar van Mezdi op haar dans met Fabrizio, waarin hij zegt dat hij haar gedrag afkeurt. Daniëlle had dit al verwacht. Hij gebruikt haar dans om haar in een kwaad daglicht te zetten omdat hij zelf al veel eerder in de fout is gegaan, zo beredeneert ze. Ondertussen zet Mezdi zijn eigen gedrag vrolijk door, maar dan met Zwanetta in plaats van Laetitia.

Na het vorige kampvuur heeft Mezdi zich koelbloedig gedragen tegenover de fragmenten van Daniëlle met Fabrizio, maar hij heeft er wel mee gezeten. „Ik vond het eigenlijk al grensoverschrijdend.” Wat hij te zien krijgt is een huilende Daniëlle en een Fabrizio die haar probeert te troosten. Mezdi is heel verbaasd, want hij heeft zelf geen idee wat hij verkeerd zou hebben gedaan. Op het tweede beeld ligt Daniëlle huilend in bed en noemt ze Mezdi een „vies zwijn”. Het is duidelijk dat Mezdi het goed heeft verpest bij haar.

Last but definitely not least, Kevin en Megan. Megan zit op het puntje van haar stoel, maar niet om wat zij te zien krijgt. Ze is bang voor wat Kevin te zien krijgt en wat er daarna zal gebeuren. Het enige wat zij te zien krijgt is een Kevin die diep in de put zit en zijn vriendin heel erg mist. In plaats van dat het wat doet met Megan, noemt ze het een spelletje. Hij heeft nu spijt, maar voor Megan komt de spijt te laat.

De klapper van de avond: Kevin. Hij is gespannen en dat gaat pas weg als hij goede beelden te zien krijgt. Houd je maar goed vast Kevin! Een huilende Megan klinkt uit de speakers en de woorden hoer en mannenslet klinken. Daarna verschijnt de beruchte zoen met Joshua in beeld en daarna ook het avontuurtje in bed. De beelden raken Kevin, die direct zegt dat hij het voor hem nu „sowieso klaar” is. „En dan was ik toch de slet?”, zegt hij, lachend als een boer met kiespijn. Hoewel hij meerdere keren de mist in is gegaan is deze ene fout van Megan genoeg voor hem om er meteen klaar mee te zijn.

One man down” zoals Mezdi zegt. De zoen deed pijn, maar de beelden van een seksende Megan maken Kevin kapot. De mannen vangen hem op met wijze woorden en grapjes. Eenmaal terug op het resort vangen de verleidsters Kevin op terwijl alle mannen naar hun eigen kamer gaan. Mezdi sluit zich bewust af en wil niks horen of zien van de vrijgezelle dames. Als Tim naar Mezdi gaat om te praten komt er wel wat uit. Hij vindt niet dat hij te ver is gegaan. „Ik heb niemand gezoend. Ik heb m’n lul niet tegen een meid aan gehad.” Hij snapt niet waarom Daniëlle zich zo voelt. „Ik weet niet wat ik in haar ogen heb uitgespookt, maar ik ben wel boos.”

De dames hebben ondanks de barre avond weer een feestje. Daniëlle laat Fabrizio een tattoo voor haar tekenen. Bijzonder voor Fabrizio, die het laten tekenen van een tattoo als teken van ultiem vertrouwen ziet. „Als ze die tattoo ziet zal ze steeds aan mij denken.” Megan en Joshua gaan rustig door waar ze mee bezig waren. De verleidsters op het andere resort zien hun kans nu Kevin door een diep dal gaat. Billie wil haar slag slaan, maar Inge ook. Zij wil eerst een maatje worden en daarna zien hoe het verder loopt. Zodra Kevin even wegloopt gaat Inge er achteraan. Zijn ze nu al maatjes?

Voor wie zal Kevin breken? Billie of Inge? En gaat Daniëlle ooit nog zwichten voor Fabrizio? Check het elke donderdag om 20:30 op RTL5 of direct na de uitzending op Metro!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.