Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 30 mrt 2018

Temptation Island: Hoogtepunten aflevering 10

Vorige week konden we aanschouwen hoe Tim veranderde in een eerste klas klootzak en aanpapte met Cherish. De trouwring voor Deborah ging terug het zakje in en hij had enkel oog voor de nieuwe liefde van zijn leven. Tijdens het kampvuur van deze week zal de bom niet barsten, maar exploderen.

Deborah leeft nog in de waan dat Tim het heeft gehouden op flirten met de blonde Cherish en denkt dat zij het eiland heelhuids zal verlaten met haar vriend. Vanavond zal die droom bruut worden verstoord als ze ziet dat er véél meer is gebeurd dan enkel geflirt.

Nog eventjes en dan weet ook Deborah de snoeiharde realiteit. Een realiteit die Kevin al veel eerder onder ogen moest zien. Hij heeft inmiddels echter niets meer te klagen. De kersverse vrijgezel vermaakt zich kostelijk met Chloë. Seks zit er alleen niet in voor de twee. “Ik ga geen seks hebben op Temptation Island. Ik ga me niet verlagen tot het niveau van Megan", aldus Kevin.

Moving day! Tim is Deborah compleet vergeten en laat Cherish intrekken in zijn kamer. Ondertussen zegt Vanessa dat ze Jeremy “sowieso niet honderd procent” vertrouwt. Hij is te veel bezig met de camera’s en daardoor kan ze niet zien hoe hij écht is.

Het kampvuur is aangekondigd bij de dames en het zweet breekt meteen uit. Megan noemt het: “facking heftig”, maar zij heeft Temptation al lang en breed uitgespeeld. Tim is ook nerveus en zegt nog steeds Deborah geen pijn te willen doen; “Het is gewoon gebeurd”.

Deborah ziet de bui al hangen en dat is terecht. Tim haalt zijn no-girls-allowed-bordje van zijn deur en daarmee is het echt gedaan. Cherish heeft zelf nergens spijt van: “Ik ben niet degene die de fout is ingegaan”.

Tijd voor zakdoekjes en scheldkanonnades, tijd voor het kampvuur. Kevin is als eerste aan de beurt en krijgt te zien hoe Megan kei-, maar dan ook keihard wordt gefriendzoned door Joshua. Hij geniet er optimaal van. Megan weet aan de andere nu dat Kevin aanpapt met Chloë, maar het doet haar niets, zegt ze zelf.

Tijd voor bommetje nummer één. Mezdi is aan de beurt en ziet Daniëlle’s eeuwige aandenken aan Fabrizio voor het eerst. De tattoo zorgt niet meteen voor een tirade van de kant van Mezdi. “Als zij mij wijsmaakt dat het permanente inkt is, dan gooi ik de handdoek in de ring. Dan heeft Fabrizio zijn praatjes aangevuld met daden en daarop heb ik niks op in te brengen”. Horen we hier een verslagen Mezdi en is het 1-0 voor team kleurplaat?

“Ik hou van Daniëlle en als ik haar verlies aan zo’n programma dan ben ik de grootste fucking mongool ooit.” Deze, eh, liefdesverklaring van Mezdi laat Daniëlle glimlachen. Maar dat is geen stap in de goede richting. Ze lacht hem vierkant uit. “Ik had alles voor die jongen over”, stelt ze, met de nadruk op had.

Daar is dan eindelijk het moment waar het allemaal om draait. Het moment waarop Tims ware aard word getoond aan Deborah.

De arme, arme Deborah krijgt een compilatie te zien van Tim en Cherish en tja, de beelden zeggen meer dan genoeg.

De dames ontfermen zich direct over Deborah en vertellen haar wel een miljoen keer dat ze beter verdient en zo veel beter is dan hij, maar dat komt nog niet helemaal aan bij haar. Het feit dat hij haar zo makkelijk omruilde voor Cherish snapt niemand.

Megan en Daniëlle lichten de heren in over alle ontwikkelingen. De bedreiging van Mezdi dat hij zijn naam zou tatoeëren op het hoofd van Fabrizio doet de verleider niet veel. Megan treedt ook niet tot in de details over Kevin en Chloë. The damage has been done.

Terug op het mannenresort vertelt Kevin vol trots dat Megan compleet is gepakt door karma en is gefriendzoned door Joshua. Tim en Cherish zonderen zich wederom af en hebben enkel oog voor elkaar. Deborah wie?

Deborah heeft absoluut geen trek in een feestje en blijft op haar kamer. Gino komt bij haar op de kamer en probeert haar op te vrolijken. Het lukt hem om haar uit haar kamer te krijgen. Ondertussen ergert Fabrizio zich kapot aan Daniëlle die opeens alleen maar oog lijkt te hebben voor Joshua.

Verantwoording afleggen bij Fabrizio is iets waar ze totaal niet op zit te wachten en ze loopt daarom ook van hem weg. Gino staat nog steeds aan Deborahs zij en probeert haar te steunen, hoe vermoeiend al dat gepraat over Tim ook kan zijn.

Gaat Gino zijn slag zijn bij Deborah nu ze helemaal van slag is? En hoe serieus zijn Cherish en Tim nou eigenlijk? Check het volgende week donderdag op RTL5 of de dag erna op Metro!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Temptation Island: Hoogtepunten aflevering 10
Sluiten