Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 21 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Stranger Things-acteurs komen op voor eenzame fan

Als je een feestje geeft met Stranger Things als thema en je vrienden komen niet opdagen, heb je eigenlijk gewoon nieuwe vrienden nodig. In het geval van Aaron zijn deze nieuwe vrienden wel heel bijzonder. Volgend jaar kan hij de cast van de razend populaire serie op zijn feestje verwachten.

Wij kunnen ons niet voorstellen dat je niet op een feestje wil zijn met een Stranger Things-taart, een kan ‘demogorgon-bloed’ en de lichtjesmuur uit de serie. De vrienden van de kleine Aaron dachten daar echter anders over, schrijft zijn zus op twitter:

https://twitter.com/ayenalambat/status/975278827378126849

Zij plaatste foto’s van het versierde huis en schreef erbij: „Mijn broertje heeft acht klasgenootjes uitgenodigd voor zijn Stranger Things-verjaardagspartijtje en geen van hen is gekomen." De hartverscheurende plaatjes kregen snel veel aandacht op Twitter en bereikten zo ook Millie Bobby Brown (Eleven in de serie) en Gaten Matarazzo (Dustin in de serie).

De 14-jarige actrice kon haar ogen niet geloven en antwoordde: „Wat? Je kan ze allemaal laten weten dat iedereen van Stranger Things graag had gekomen. Ik vind je geweldig en volgend jaar word ik graag uitgenodigd. Alsjeblieft?" Collega Gaten (15) haakte daar op in. „Dan ben ik er ook bij en zorg ik voor de chocoladepudding."

https://twitter.com/milliebbrown/status/975945555741495296

Shannon Purser, Barb in de serie, had de jonge Aaron ook al een tweet gestuurd. „Ik hoop dat hij desondanks een geweldige verjaardag heeft gehad. Barb had er zeker bij willen zijn!" Wij zijn dus heel benieuwd naar het volgende verjaardagsfeestje van Aaron en hoeveel van zijn klasgenootjes er dan voor de deur staan te trappelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.