D. van Aken
D. van Aken Entertainment 29 mrt 2018 / 10:27 uur

Rik van de Westelaken presentator Wie is de Mol?

Rik van de Westelaken is de nieuwe presentator van Wie is de Mol? De voormalige nieuwslezer volgt hiermee Art Rooijakkers op.

Moltalk

Van de Westelaken gaat vanaf 1 mei aan de slag bij AVROTROS. Naast Wie is de Mol? gaat hij ook aan de slag bij EenVandaag. Hij vervangt daar presentator Pieter Jan Hagens.

"Wie is de Mol? presenteren vind ik een grote eer: ik was al enthousiast fan, kandidaat, winnaar, en presentator van MolTalk. Dit is een fantastische volgende stap, die heel natuurlijk aanvoelt", aldus Van de Westelaken.

Peking Express

De presentator werkte jarenlang voor het NOS Journaal en maakte eind 2016 de overstap naar SBS en Net5. Hier maakte hij programma’s als Peking Express, Rik over de Grens en 5 Golden Rings.

Rik van de Westelaken (L) won in 2015 Wie is de Mol? Hij versloeg in de finale actrice Marlijn Weerdenburg (R). Margriet van der Linden (M) bleek de mol te zijn.

In 2015 was Van de Westelaken zelf te zien in Wie is de Mol? en hij werd uiteindelijk de winnaar. Hij ontmaskerde Margriet van der Linden als mol en ging naar huis met 10.500 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rik van de Westelaken presentator Wie is de Mol?
Sluiten