Sofie Smulders
Sofie Smulders Entertainment 2 mrt 2018 / 11:19 uur

Ook publiek uitgenodigd op grote dag Harry en Meghan

Prins Harry en zijn aanstaande Meghan Markle nodigen niet alleen royals, sterren en andere belangrijke mensen uit op hun bruiloft, ook het publiek mag komen.

In totaal mogen 2.100 ‘gewone mensen’ de zoon van kroonprins Charles en de Suits-actrice zien arriveren op de trouwlocatie. Onder hen zijn in ieder geval 100 schoolkinderen, 1.200 mensen die geselecteerd worden door ‘Lord Lieutenants’ en 200 mensen van liefdadigheidsorganisaties.

Aankomst en vertrek

Bij de bruiloft zelf zullen deze mensen dan weer niet aanwezig zijn. Wel zijn ze getuige van de aankomst van Harry, Meghan en hun bruiloftsgasten bij de kapel en mogen zij ze ook weer zien vertrekken.

„Prince Harry en Meghan Markle hebben aangegeven dat ze willen dat mensen uit het publiek ook hun trouwdag kunnen meevieren”, staat geschreven in een statement van Kensington Palace op vrijdag.

Harry en Meghan trouwen op 19 mei aanstaande in St George’s Chapel in Windsor Castle. Verwacht wordt dat miljoenen mensen wereldwijd het feestje voor de televisie zullen meevieren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook publiek uitgenodigd op grote dag Harry en Meghan
Sluiten