Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 25 mrt 2018 / 14:27 uur

Niet vertoonde beelden van Tim over Deborah

Temptation nieuws, smullen maar! Wie Temptation Island aan het kijken is, weet dat Tims geloofwaardigheid de afgelopen weken nogal gedaald is. En er zijn niet vertoonde beelden die het geheel zo mogelijk nóg erger maken.

Cry baby

Wie herinnert het zich niet: de eerste dagen op Temptation Island huilde Tim bij ieder kampvuur als een baby omdat hij Deborah Leemans zó erg miste, niet zonder haar kon en niet kon wachten om met zijn vers gekochte ring op de knieën te gaan om haar ten huwelijk te vragen.

Dat idee is inmiddels wel van de baan denken wij zo. Tot ieders verbazing werd Tim na acht dagen opeens halsoverkop verliefd op verleidster Cherish en is Deborah zeer waarschijnlijk verleden tijd.

‘Nog nooit zo erg gemist’

Er zijn nu beelden verschenen van Tim nog voor zijn verliefde gevoelens voor Cherish en die maken hem zo mogelijk nog ongeloofwaardiger dan hij al was. Op de beelden is te zien dat Tim zit te huilen op een stoel, omdat hij zijn toen nog oh zo geliefde Deborah ontzettend miste. ,,Ik heb nog nooit iets zo erg gemist in mijn leven als dat ik haar nu mis", zegt hij in tranen. ,,Pak morgen alles van me af dat ik heb. Mijn auto, mijn quad, mijn kleren, alles wat je wil. Laat mij 10 jaar op straat leven, als ik maar bij haar kan zijn."

Aangezien Tim zo’n beetje heel het programma dezelfde zwembroek aan heeft, hebben we een vermoeden dat ze een poging gewaagd hebben om Tim te bekeren, maar dat is helaas mislukt. De bewuste beelden van Tim zijn hier te zien.

Reageer op artikel:
Niet vertoonde beelden van Tim over Deborah
Sluiten