Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 16 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Jamai breekt met Idols en zingt eerste hit niet meer

Voormalig Idols-winnaar Jamai Loman heeft alle banden met Idols verbroken. De eerste winnaar van de talentenjachtshow was in 2016 en 2017 nog te zien als jurylid van het programma, maar bij een eventueel nieuw seizoen is dat dus niet meer het geval.

Daarnaast heeft hij zijn eerste hit Step Right Up, waarmee hij het programma in 2003 nog won, compleet van zijn repertoire gehaald. „Dat is geweest, time to move on. Als je die videoclip van toen nu nog bekijkt! Een wandelende zuurstok was ik, een ventje nog”, aldus Jamai tegenover het AD.

Nieuw album

Ook het contact zijn kameraad van toen, verliezend finalist Jim Bakkum, is op een lager pitje geraakt: „Ik bedoel dat niet vervelend, maar wij hebben gewoon weinig contact meer", aldus Jamai.

Dat betekent niet dat de zanger niet meer muzikaal actief is. Integendeel, op 23 maart komt zijn nieuwe album Genoeg te Doen uit. De laatste keer dat Jamai een cd uitbracht was vijftien jaar geleden, met zijn debuutalbum Jamai.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.