Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 9 mrt 2018 / 18:26 uur

Hugh Grant (57) voor de vijfde keer vader geworden

Dat mannen toch echt wat minder rekening hoeven te houden met hun biologische klokje, blijkt maar weer uit het recente babynieuws uit Groot-Britannië. Wereldster Hugh Grant, ondertussen 57 lentes jong, is vrijdag voor de vijfde keer vader geworden! De geslacht en de naam van het kindje zijn nog niet bekend. Met de 35-jarige Anna Eberstein heeft Grant al twee kinderen, een zoontje van vijf en een tweejarig dochtertje.

‘Geweldige vader’

Het babynieuws wordt gemeld door de ex-vriendin van Grant, Elizabeth Hurley, tijdens de promotour van de serie The Royals. Zijn ex? Ja, Hurley en Grant hebben nog altijd goed contact. „Ik zie Hugh veel en spreek hem vaak. Hij is nu een vader van vijf kinderen en een geweldige vader”, vertelt Hurley in de talkshow van E!. Zij zijn dertien jaar een samen geweest, maar hebben samen nooit een kind gekregen. Wel is hij peetvader van het zoontje dat Hurley na hun relatie heeft gekregen.

Tegelijkertijd zwanger

De moeder van Eberstein liet in januari al weten dat de twee in verwachting waren. Met zijn ex Tinglan Hong kreeg hij eerder ook twee kinderen, een zoon en dochter. Drie weken na de komst van zijn eerste zoon met Hong beviel Eberstein van hun eerste kind. De vrouwen waren dus deels tegelijkertijd zwanger van Hugh Grant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hugh Grant (57) voor de vijfde keer vader geworden
Sluiten