D. van Aken
D. van Aken Entertainment 7 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Gordon lacht om reacties en scoort een bestseller

De biografie van Gordon is op de eerste plek van de Bestseller 60 binnengekomen. De derde druk gaat woensdag al in productie, zo liet de entertainer zelf weten op Facebook.

Uitgescholden

Het door Marcel Langedijk opgetekende levensverhaal heeft al een hoop stof doen opwaaien. Veel BN’ers en mensen uit de omgeving van Gordon zijn niet blij met de manier waarop zij worden beschreven door de entertainer en hebben de afgelopen dagen flink wat kritiek geuit.

„Een week al uitgescholden voor leugenaar, beschimpt en bespot in programma’s en door collega’s omdat ik niet zoals door vele gezegd mijn waarheid maar dè waarheid heb durven opschrijven”, reageert Gordon op alle commotie. „Ik lach erom en weet dat mijn levensverhaal voor velen juist wel respect op heeft geleverd.”

gordonheuckeroth Van niets op 1 in de bestsellerlijst! de derde druk vandaag in productie. Een week al uitgescholden…

Posted by Gordon Heuckeroth on Wednesday, March 7, 2018

In Gordon, biografie van een entertainer gaat het niet alleen over de showbizzrellen waarbij hij betrokken was, ook Gordons jeugd komt uitgebreid aan bod. Gordons vader was alcoholist, het huwelijk van zijn ouders was gecompliceerd. De eerste 40.000 exemplaren waren in no time uitverkocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.