Jelmer Visser
Jelmer Visser Entertainment 12 mrt 2018 / 12:30 uur

Eva Jinek in verwachting van haar eerste kind

Presentatrice Eva Jinek heeft via Instagram laten weten dat zij de presentatie van haar programma Jinek al die tijd met een kindje in haar buik heeft gedaan. De 39-jarige Jinek heeft een aantal weken geleden het NPO-tijdslot op de late avond weer doorgegeven aan Jeroen Pauw en kan zich de komende maanden klaar gaan maken voor het moederschap.

https://www.instagram.com/p/BgOOEzYHQbF/

Lyrisch

Jinek heeft sinds 2016 een relatie met producer Dexter van der Voorn. Nu blijkt dat er een kindje op komst is. Ze is de ex van onder meer Bram Moszkowicz en Freek Vonk, deze relaties werden zonder kinderen afgesloten.

Het zal een gezellige boel worden in huize Van der Voorn/Jinek. Het koppel heeft weliswaar nog geen kinderen maar is wel in het bezit van meerdere katten. Op Instagram wordt de blonde presentatrice overspoeld met lyrische reacties. Mensen feliciteren haar massaal met haar aanstaande kindje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eva Jinek in verwachting van haar eerste kind
Sluiten