Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 28 mrt 2018 / 12:34 uur

Elrow fans moeten zondag op zoek naar paaseieren

Zondag nog geen plannen en wél van plan om op 8 september naar Elrow Festival te gaan? Dan hebben wij alvast een puik plan voor je: ga zondag, Eerste Paasdag, eens op zoek naar een ei.

Mega-ei

Het klinkt logisch, maar we bedoelen een heel specifiek ei en niet de vers gemaakte paaseieren van het paasontbijt. Nee het gaat om een mega-ei, verstopt door dé kip van het feest Elrow: Rowsana. De twee eieren worden zondag verstopt in Amsterdam en de festivalorganisatie roept feestgangers op om mee te zoeken.

Wie een van de eieren vindt, krijgt niet alleen twee tickets voor het festival, maar mag ook nog eens backstage, krijgt twintig drankmunten en vervoer heen en terug naar het festival. Conclusie: je kunt die dag zonder problemen helemaal tot het gaatje.

Hoe en wat?

Hoe je kunt weten waar het ei ligt? Elrow geeft vanaf 1 april 10.00 uur ’s ochtends via hun event-pagina op Facebook telkens tips over de plek waar de eieren kunnen zijn, tot ze gevonden zijn. Wij zeggen: dat is nog eens een fijne paas-speurtocht!

Elrow wordt op zaterdag 8 september gehouden op het Amsterdamse NDSM Werf. Het feest, dat oorspronkelijk uit Barcelona komt, strijkt in Nederland voor het eerst neer met een festival. De reguliere kaarten voor het festival zijn uitverkocht. Late tickets zijn te koop voor 52.50 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Elrow fans moeten zondag op zoek naar paaseieren
Sluiten