Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 9 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit is de videoclip van Anouk en Kempi

Het nummer dat Anouk en rapper Kempi samen hebben gemaakt is vrijdag uitgebracht. Ook de clip van het Nederlandstalige nummer No Love werd gelanceerd op YouTube.

Huilen

Het tweetal had de track eerder deze week al aangekondigd. Rapper Kempi vertelde in een interview met FunX-dj Fernando Halman dat hij moest huilen toen hij voor de eerste keer het nummer hoorde.

“Ik wilde altijd al een pokoe met Anouk maken”, vertelt Kempi. “Zij is een geniale artiest, echt next level.” Toen de zangeres het nummer No Love liet horen, ging de rapper kapot. “Ik moest huilen, ik ging daar op dat moment doorheen. Ik voelde het zo erg; het was alsof mijn ex tegen mij praatte.” De Helmonder doelt daarmee op de ex die hij in september 2017 bedreigde. Kempi werd in januari 2018 veroordeeld tot een celstraf.

Bijna niet

Toen Anouk merkte dat de tekst van het nummer zo confronterend was voor Kempi, wilde zij afzien van het uitbrengen van het lied. “Dat voelde als een klap in mijn gezicht, ik had mijn hart geleegd op die pokoe”, stelt de rapper nu. Uiteindelijk werd toch besloten de track uit te brengen, mede door tussenkomst van mensen van het hiphoplabel Top Notch die het nummer “topshit” vonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.