Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 17 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Cherish vertelt de waarheid over Tim

Heel België en Nederland zit op dit moment in spanning vanwege de ietwat gekke capriolen die Tim uithaalt in Temptation Island. Hoofdrolspeelster in dit hele verhaal? Cherish. En laat die nou recent te gast zijn geweest in het programma Goedele On Top, waar mening deelnemer van Temptation Island pittige uitspraken in doet.

Zo ook Cherish, die in de nieuwste uitzending van Goedele een paar onthullende uitspraken doet over Tim. En wie absoluut niet wil dat er iets verklapt wordt, kan ook beter niet doorlezen…

Grootste uitdaging

Aan alles wat Cherish in de show zegt lijkt het er namelijk niet op dat Tim en zij na het programma nog samen zijn. Sterker nog, Cherish geeft aan dat de plotselinge ommekeer van Tim haar af en toe hartstikke benauwd maakte. Daarnaast gaf ze aan dat Cherish Tim had gekozen vanwege ‘de uitdaging’. ,,Als je wil trouwen en je doet mee aan Temptation, dan is dat de grootste uitdaging voor mij", zegt ze tegen Goedele.

Het gedoe met Tim lijkt dus allemaal vooral te zijn voorgevallen om haar ‘doel’ te bereiken. Schuldig naar Deborah voelt ze zich wel een beetje, maar aan de andere kant vindt ze dat ze Deborah een dienst heeft bewezen door Tim door de mand te laten vallen.

"Ik weet zelf ook hoe het is als een man vreemdgaat, dus ik vind het wel heftig voor haar. Maar ik heb het gedaan om te laten zien dat… al zegt een man ik ga trouwen, kindje, blablabla, het kan na drie, vier dagen ineens heel anders zijn."

#metoo

En passant laat de verleidster nog even weten dat ze het helemaal niet erg vindt om tijdens het uitgaan in haar kont geknepen te worden. Erg up to date van het nieuws is Cherish duidelijk niet: als Goedele haar vraagt of ze iets heeft meegekregen van de hele #metoo-discussie heeft Cherish geen flauw idee waar ze het over heeft.

Voor het volledige diepzinnige interview met Goedele kun je hier terecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.