Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 23 mrt 2018

Art Rooijakkers stopt met Wie is de Mol

Art Rooijakkers (43) stopt met de presentatie van Wie is de Mol. De reden daarvoor is dat de presentator per 1 april overstapt van de AVROTROS naar RTL. Hij tekent er een driejarig contract en wordt ingezet op zowel studioprogramma’s als op locatie. Dat maakte RTL vrijdag bekend.

Nondeju

„Om het op zijn Brabants te zeggen: ik heb keiveel zin in het nieuwe avontuur bij RTL”, zegt Rooijakkers in een reactie. „Ik kijk terug op zeven mooie jaren bij AVROTROS, waar ik de omroep en de NPO heel dankbaar voor ben. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Mooie programma’s presenteren, maken en bedenken voor RTL en ook rust voor mijn rechterwenkbrauw die ik na zeven seizoenen ‘Wie… is… de Mol’ zeggen amper nog uit een frons getrokken krijg. Door alle kansen bij RTL begon het te tintelen; nieuwe impuls, nieuwe energie, nieuwe kansen. Ik vind het spannend en kan niet wachten. Zoals ons pap zou zeggen: ‘Kom maar op nondedju!’”

Videoland

Art zal niet alleen te zien zijn bij de tv-zenders, maar ook bij digitale platformen, zoals Videoland. Naast presenteren, zal hij ook eigen programma’s ontwikkelen.

Na de zomer van 2018 is Rooijakkers voor het eerst te zien bij RTL. Wie hem als presentator van Wie is de Mol gaat opvolgen, is vooralsnog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Art Rooijakkers stopt met Wie is de Mol
Sluiten