Jelmer Visser
Jelmer Visser Entertainment 7 feb 2018 / 08:10 uur

Uitstel van Executie; onvrede om opknapbeurt huis

Je moet het behoorlijk bont maken om in het RTL-programma Uitstel van Executie te belanden. Karin uit Rotterdam is zo’n iemand. Ze kocht 12 jaar geleden een woning in Rotterdam en kreeg een relatie. De relatie ging echter uit en het huis was bij lange na niet afgemaakt door haar klussende ex. En tot overmaat van ramp raakte Karin ook nog haar baan kwijt en belandde ze diep in de schulden.

Aan de makers van Uitstel van Executie de taak om het leed van Karin te verzachten en ze pakten flink uit. Het huis moest klaargemaakt worden de verkoop. Met een ploeg klussers gingen zij voor de deelneemster aan de slag en vol verwachting werd het eindresultaat getoond. De reactie was, op zijn zachtst gezegd, redelijk ondankbaar. En Karin stak haar afkeuring over de metamorfose niet onder stoelen of banken. Ze merkte verder op dat het ‘niet haar smaak was’ en dat ze het jammer vond dat de plinten niet goed waren afgewerkt.

‘Niet mijn smaak’

De Rotterdamse woonde al jarenlang in een krot nadat haar ex-man alleen met de bovenverdiepingen was bezig geweest. Een eenvoudig dankjewel was voor Karin veel te veel moeite. Het huis, dat gereed werd gemaakt voor de verkoop, kon haar allerminst behagen. Ondankbaarheid doet het altijd erg goed op sociale media en de reacties op Karin en haar opgeknapte woning waren daarom ook niet mals.

https://twitter.com/nolte_yvonne/status/960973452386676736

Terugzien?

Benieuwd hoe groot de puinhoop was en hoe het huis van Karin er voor de verbouwing uitzag? Check dan de hele aflevering terug op RTLXL.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uitstel van Executie; onvrede om opknapbeurt huis
Sluiten