Sofie Smulders
Sofie Smulders Entertainment 6 feb 2018 / 10:09 uur

‘Temptation’s Tim en Deborah cancelen hun bruiloft’

Het nieuwe seizoen Temptation Island is begonnen. Vorige week werden we getrakteerd op een dubbelaflevering, waarna veel kijkers voorzichtig concludeerden dat Tim en Deborah toch de beste kansen hebben om te ‘overleven’. We zouden het weleens helemaal bij het verkeerde eind kunnen hebben.

Het Vlaamse stel heeft namelijk hun huwelijk afgeblazen, lezen we op de website van het tijdschrift Flair. Het blad heeft uit betrouwbare bron vernomen dat ‘huisje, tuintje, kindje’ er voor Tim en Deborah toch niet inzit.

„Wij hebben uit eerste hand vernomen dat Tim en Deborah hun burgerlijk huwelijk op het stadhuis in Aalst hebben laten schrappen uit de planning. Ook hun aanvraag om met paard en kar over de autovrije markt te mogen rijden, hebben ze blijkbaar ingetrokken”, schrijft Flair.

Komt die bruiloft er?

Volgens de Vlaamse zender VIJF klopt dit bericht niet. „Voor het afreizen naar Thailand lag er nog helemaal geen trouwdatum vast, aangezien Tim nog geen aanzoek had gedaan aan Deborah”, reageert Barbara Salomon.

Maar dan is er nog Inti de Ceukelaire van Medium, die de social media-accounts van de Temptation Island-deelnemers vakkundig uitploos. Tim zou volgens hem wel heel wat verleidelijke reacties onder foto’s van andere dames hebben achtergelaten, Deborah was druk bezig met het liken van foto’s in de categorie ‘trouwen’ en tegelijkertijd met het liken van teksten over exen.

Verder heeft Tim volgens De Ceukelaire zijn huis te koop hebben gezet. Dit zou zowel slecht als goed nieuws kunnen betekenen: of de twee verkopen hun liefdesnestje vanwege een break-up of dit is het huis waar Deborah en Tim na de bruiloft hun intrek in nemen.

Zoveel vragen… Gelukkig wacht ons aanstaande donderdag een nieuwe aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Temptation’s Tim en Deborah cancelen hun bruiloft’
Sluiten