Rosan de Vos
Rosan de Vos Entertainment 5 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Temptation’s Pommeline en Merijn uit elkaar

Ben je een diehard Temptation Island-fan? Dan ken je vast het koppel Pommeline en Merijn nog wel. De twee die het programma in 2017 onder andere tot een daverend succes maakte, zijn niet meer samen…

‘Er zijn veel dingen gebeurd’

Merijn nam in 2017 deel aan Temptation Island samen met zijn vriendin Lisa. Dit koppel hield het echter niet lang vol, aangezien Merijn niet om verleidster Pommeline heen kon. Blijkbaar geen match made in heaven: Merijn en Pommeline zijn uit elkaar, laat de verleidster weten op Instagram.

„Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten", schrijft Pommeline op het sociale medium. „Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden."

„Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd", vervolgt ze. „Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer…"

Pommeline en Merijn vormden net iets langer dan een jaar een koppel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.