Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 20 feb 2018 / 08:16 uur

Meedoen aan Expeditie? Dit is de eerste opdracht

Fans van Expeditie Robinson opgelet! Ook dit jaar is het weer mogelijk om als niet-bekende Nederlander mee te doen aan een van de best bekeken programma’s van Nederland. Maar dit jaar is het wel een stukje lastiger om uiteindelijk tot deelnemer te worden gekozen. Potentiële kandidaten moeten zeven opdrachten uitvoeren om kans te maken om bij de selectiedag te zijn. De eerste opdracht staat online!

‘Hang on to a dream’

Carlos Platier Luna won vorig jaar als ‘onbekende’ Expeditie Robinson. En RTL is op zoek naar een opvolger. Maar voor je het Robinson-eiland mag betreden moet je eerst nog een aantal proeven doorstaan. De eerste opdracht luidt als volgt: „Wil jij ook het Robinson-avontuur beleven? ? Doe dan nu mee met de eerste opdracht: Hang on to a dream! Meer info op onze site!" Het maakt niet uit waar je aan hangt, zolang je voeten de grond maar niet raken en je alleen je handen gebruikt. Als de video online staat is het een kwestie van zoveel mogelijk stemmen krijgen. De top 7 van deze week is verzekerd van een plek in de castingronde.

De video mag maximaal twee minuten duren. En in die twee minuten heb je de tijd om mensen te overtuigen en te vertellen waarom jij de ultieme Robinson-kandidaat bent.

Wie gaan er mee doen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meedoen aan Expeditie? Dit is de eerste opdracht
Sluiten