Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 4 feb 2018 / 20:52 uur

Kylie Jenner (20) bevallen van eerste kind

Kylie Jenner (20) is 1 februari bevallen van haar eerste kind, dat ze samen met rapper Travis Scott (25) kreeg. Dit maakt de celebrity via Instagram bekend.

De bekende Kardashian/Jenner-telg verscheen kortgeleden voor het eerst in tijden in het openbaar, met een bolle buik. Daarvoor gingen er al tijden geruchten dat Jenner in verwachting zou zijn. Op haar Instagrampagina geeft Jenner nu eindelijk meer duidelijkheid over de afgelopen periode.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

‘Voor mezelf’

,,Het spijt me dat ik jullie in het duister liet tasten bij alle aannames. Ik begrijp dat jullie eraan gewend zijn dat ik jullie meeneem in alles wat ik beleef. Mijn zwangerschap was één ding waarbij ik de keuze heb gemaakt het voor mezelf te houden", zegt ze in haar tekst op Instagram.

,,Ik wist van mezelf dat ik mij voor moest bereiden op deze levensbelangrijke gebeurtenis op de meest positieve, stressvrije en gezonde manier die ik kon. Er was geen ‘grapje’-moment, geen enorme onthulling die ik op de planning had staan. Ik wist dat mijn baby ieder stressmoment en iedere emotie zou voelen, dus ik heb ervoor gekozen dit op deze manier te doen voor mijn kleine wezentje en ons geluk."

Mooiste uit haar leven

De realityster vertelt verder dat ze zwanger zijn de mooiste, krachtigste en levensveranderende gebeurtenis van haar leven vindt en dat ze het gaat missen. ,,Bedankt voor jullie begrip", eindigt ze haar bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner (20) bevallen van eerste kind
Sluiten